Naslovnica
Naslovnica Naslovnica
Mapa weba
Naslovna
English

Kontakt:


Hrvatski sabor
Trg sv. Marka 6
10 000 Zagreb

Tel.: 01/45 69 222
e-mail:
mediji@sabor.hr
          gradjani@sabor.hr

Arhiva 5. saziva Hrvatskog sabora

Hrvatski sabor petog saziva konstituiran je 22. prosinca 2003., a odluku o svome raspuštanju donio je 12. listopada 2007. godine.

Rubrika "Arhiva 5. saziva" sadrži cjelovit web sadržaj prethodnog saziva.

 

5. saziv Hrvatskog sabora

Predsjednik Sabora Sadrži podatke o Uredu predsjednika Sabora Vladimira Šeksa, arhivu najava aktivnosti i priopćenja o aktivnostima predsjednika Sabora, arhivu govora i izbora intervjua te fotogalerije protokolarnog programa.
Potpredsjednici Sabora Sadrži podatke o potpredsjednicima Sabora u 5. sazivu: Luki Bebiću, Darku Milinoviću, Đurđi Adlešić, Mati Arloviću i Vesni Pusić.
Zastupnici Sadrži podatke o: rasporedu zastupnika u sabornici, mirovanju i prestanku mandata, o parlamentarnim strankama, klubovima zastupnika, zastupnicima po izbornim jedinicama, statističke pokazatelje o strukturi zastupnika u 5. sazivu, kao i arhivu izvješća o aktivnostima saborskih dužnosnika.
Radna tijela Sadrži podatke o poslovničkom djelokrugu rada svakog radnog tijela, članstvu i izvješća sa sjednica radnih tijela.
Sjednice Sabora Sadrži arhivu dnevnih redova sjednica, zapisnike sa sjednica i cjelovita izdanja službenog glasila Sabora - Izvješća Hrvatskoga sabora.
Izaslanstva

Sadrži informacije o saborskim izaslanstvima u međunarodnim parlamentarnim institucijama i međuparlamentarne skupine prijateljstva.

Fotogalerije Fotogalerije odabranih događaja u Hrvatskom saboru tijekom 5. saziva.

  Autor: Internet redakcija  


5. saziv Sabora
Hrvatski sabor 5. saziva konstituiran je 22. prosinca 2003., a odluku o svome raspuštanju donio je 12. listopada 2007. godine.
RSS20
Hrvatski sabor 2018. Pravne napomene
Powered by iSite