Naslovnica
Naslovnica Naslovnica
Mapa weba
Naslovna
English

Kontakt:


Hrvatski sabor
Trg sv. Marka 6
10 000 Zagreb

Tel.: 01/45 69 222
e-mail:
mediji@sabor.hr
          gradjani@sabor.hr

Arhiva 6. saziva Hrvatskoga sabora

Hrvatski sabor šestog saziva konstituiran je 11. siječnja 2008., a odluku o svome raspuštanju donio je 28. listopada 2011. godine.

Rubrika "Arhiva 6. saziva" sadrži cjelovit web sadržaj prethodnog saziva.

 

6. saziv Hrvatskoga sabora

Predsjednik Sabora Sadrži podatke o Uredu predsjednika Sabora Luke Bebića, arhivu najava aktivnosti i priopćenja o aktivnostima predsjednika Sabora, arhivu govora te fotogalerije protokolarnog programa.
Potpredsjednici Sabora Sadrži podatke o potpredsjednicima Sabora u 6. sazivu: Vladimiru Šeksu, Ivanu Jarnjaku, Josipu Friščiću, Željki Antunović i Nevenu Mimici.
Zastupnici Sadrži podatke o: rasporedu zastupnika u sabornici, mirovanju i prestanku mandata, o parlamentarnim strankama, klubovima zastupnika, zastupnicima po izbornim jedinicama, statističke pokazatelje o strukturi zastupnika u 6. sazivu, kao i arhivu izvješća o aktivnostima saborskih dužnosnika.
Radna tijela Sadrži podatke o poslovničkom djelokrugu rada svakog radnog tijela, članstvu i izvješća sa sjednica radnih tijela.
Sjednice Sabora Sadrži arhivu dnevnih redova sjednica, kronologija svih rasprava po sjednicama, zapisnike sa sjednica i arhivu aktualnih prijepodneva s pregledom redoslijeda postavljanja zastupničkih pitanja, videosnimkom i mogućnošću pretraživanja pitanja u pisanom obliku.
Izaslanstva

Sadrži informacije o saborskim izaslanstvima u međunarodnim parlamentarnim institucijama i međuparlamentarne skupine prijateljstva.

Fotogalerije Fotogalerije odabranih događaja u Hrvatskom saboru tijekom 6. saziva.

  Autor: Internet redakcija  


6. saziv Sabora
Hrvatski sabor 6. saziva konstituiran je 11. siječnja 2008., a odluku o svome raspuštanju donio je 28. listopada 2011. godine.
RSS20
Hrvatski sabor 2018. Pravne napomene
Powered by iSite