Naslovnica
Naslovnica Naslovnica
Mapa weba
Naslovna
English

Kontakt:


Hrvatski sabor
Trg sv. Marka 6
10 000 Zagreb

Tel.: 01/45 69 222
e-mail:
mediji@sabor.hr
          gradjani@sabor.hr

Arhiva 7. saziva Hrvatskoga sabora

Hrvatski sabor sedmog saziva konstituiran je 22. prosinca 2011., a odluku o svome raspuštanju donio je 25. rujna 2015. godine. Odluku o raspuštanju Hrvatskoga sabora zastupnici su podržali jednoglasno, sa 123 glasa za, a na snagu je stupila 28. rujna 2015.

Rubrika "Arhiva 7. saziva" sadrži cjelovit web sadržaj prethodnog saziva.

 

7. saziv Hrvatskoga sabora

Predsjednik Sabora Sadrži podatke o Uredu predsjednika Sabora Josipa Leke, arhivu najava aktivnosti i priopćenja o aktivnostima predsjednika Sabora, arhivu govora te fotogalerije protokolarnog programa.
Potpredsjednici Sabora Sadrži podatke o potpredsjednicima Sabora u 7. sazivu: Nenadu Staziću, Miloradu Batiniću, Željku Reineru, Tomislavu Čuljku i Dragici Zgrebec.
Zastupnici Sadrži podatke o: rasporedu zastupnika u sabornici, mirovanju i prestanku mandata, o parlamentarnim strankama, klubovima zastupnika, zastupnicima po izbornim jedinicama, statističke pokazatelje o strukturi zastupnika u 7. sazivu, kao i arhivu izvješća o aktivnostima saborskih dužnosnika.
Radna tijela Sadrži podatke o poslovničkom djelokrugu rada svakog radnog tijela, članstvu i izvješća sa sjednica radnih tijela.
Sjednice Sabora Sadrži arhivu dnevnih redova sjednica, kronologija svih rasprava po sjednicama, zapisnike sa sjednica i arhivu aktualnih prijepodneva s pregledom redoslijeda postavljanja zastupničkih pitanja, videosnimkom i mogućnošću pretraživanja pitanja u pisanom obliku.
Izaslanstva

Sadrži informacije o saborskim izaslanstvima u međunarodnim parlamentarnim institucijama i međuparlamentarne skupine prijateljstva.

Fotogalerije Fotogalerije odabranih događaja u Hrvatskom saboru tijekom 7. saziva.

   


RSS20
Hrvatski sabor 2018. Pravne napomene
Powered by iSite