Naslovnica
Naslovnica Naslovnica
Naslovna
Mapa weba
English

Kontakt:


Hrvatski sabor
Trg sv. Marka 6
10 000 Zagreb

Tel.: 01/45 69 222
e-mail:
mediji@sabor.hr
          gradjani@sabor.hr

Web redakcija
 
Novosti  
2. 6. 2011.
Aktualna prijepodneva najposjećeniji sadržaj saborskih web stranica

Zagreb – Proteklih pet mjeseci zanimanje javnosti za događanja u Saboru obilježila su aktualna prijepodneva, pokazuju podaci o posjećenosti službenih web stranica. Tako je 6. travnja, dan održavanja aktualnog prijepodneva tekuće sjednice, bio dan najveće posjećenosti web sjedišta s pet tisuća četiristo posjeta. Aktualno prijepodne prve ovogodišnje sjednice, od 26. siječnja, posjećeno je pet tisuća puta.

I arhivski videosadržaji potvrđuju stalan interes građana za aktualna prijepodneva. Videosnimka aktualnog prijepodneva tekuće sjednice zabilježila je najveću posjećenost od tri tisuće četiristo pregleda. Najtraženiji videozapisi rasprava su: prijedlog Zakona o policiji, o sestrinstvu, o radu, o suzbijanju nereda na sportskim natjecanjima, ali i objedinjena rasprava o prijedlozima zakona o djelatnosti socijalnog rada, o logopedskoj djelatnosti, o edukacijsko-rehabilitacijskoj djelatnosti i o socijalno-pedagoškoj djelatnosti.

Do 1. lipnja građane je, kao i do sada, najviše zanimao pregled aktualnosti u Saboru, zastupnička struktura i plenarne sjednice. Među zastupnicima, građane su najviše zanimali podaci o predsjedniku Sabora (sedam tisuća petsto posjeta), više od dvije tisuće puta pogledane su stranice Ingrid Antičević-Marinović i Željka Jovanovića, a oko tisuću osamsto puta stranice Milanke Opačić, Marijane Petir i Vladimira Šeksa.

SDP-ov klub zastupnika posjećen je dvije tisuće puta, a tisuću osamsto puta Klub zastupnika HDZ-a. Osim ova dva najveća parlamentarna kluba, građane je najviše zanimao Klub zastupnika nacionalnih manjina.

Od početka godine saborsko web sjedište posjetilo je stotinu trideset tisuća jedinstvenih posjetitelja koji su pregledali milijun dvjesto tisuća stranica, a što je porast od četiri posto u odnosu na prošlo razdoblje lani.

  Autor: Internet redakcija  


RSS20
Hrvatski sabor 2018. Pravne napomene
Powered by iSite