Naslovnica
Naslovnica Naslovnica
Naslovna
Mapa weba
English

Kontakt:


Hrvatski sabor
Trg sv. Marka 6
10 000 Zagreb

Tel.: 01/45 69 222
e-mail:
mediji@sabor.hr
          gradjani@sabor.hr

Predsjednik Hrvatskoga sabora
 
Priopćenja o aktivnostima
 
Priopćenja  
4. 1. 2008.
Čestitka predsjednika Hrvatskog sabora Vladimira Šeksa u povodu Božića po julijanskom kalendaru

Zagreb - Predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks uputio je čestitku za Božić i Novu godinu gospodinu Jovanu, pravoslavnom mitropolitu Eparhije zagrebačko-ljubljanske i cijele Italije, te svim vjernicima Srpske pravoslavne crkve u Hrvatskoj.

„Blagdan Kristova rođenja za kršćanski svijet predstavlja vrijeme radosti i mira, trenutke koji u svima nama bude nadu u sretniju i uspješniju budućnost, nadahnjujući nas na duhovne i moralne vrijednosti, na međusobno uvažavanje, razumijevanje i poštivanje.
Odazivajući se porukama Božića, koje svjedoče mir i dobro, brigu za čovjeka i njegovo dostojanstvo, dajemo svoj prinos izgradnji društva utemeljenog na moralnim i etičkim vrijednostima, koje u središte društvenog djelovanja postavljaju obvezu i odgovornost za opće, javno dobro.

U duhu božićnih poruka Vama osobno i svim građanima Republike Hrvatske koji proslavljaju blagdan Kristova rođenja prema julijanskom kalendaru, u ime Hrvatskog sabora i svoje osobno, želim radostan i blagoslovljen Božić i sretnu novu 2008. godinu.“

  Autor: Ured predsjednika  


Vladimir Šeks - predsjedanje sjednicom Sabora.jpg
 
Fotogalerije
 
 
Hrvatski sabor 2017. Pravne napomene
Powered by iSite