Naslovnica
Naslovnica Naslovnica
Naslovna
Mapa weba
English

Kontakt:


Hrvatski sabor
Trg sv. Marka 6
10 000 Zagreb

Tel.: 01/45 69 222
e-mail:
mediji@sabor.hr
         gradjani@sabor.hr

 
Arhiva izvješća o aktivnostima saborskih dužnosnika - svibanj 2018.
 
Priopćenja  
17. 5. 2018.
Domagoj Hajduković primio zastupnika u Glavnoj skupštini Colorada Paula Rosenthala

Zagreb – Potpredsjednik Odbora za gospodarstvo Domagoj Hajduković primio je u četvrtak zastupnika u Glavnoj skupštini američke države Colorada Paula Rosenthala.

Hajduković je ocijenio kako su bilateralni odnosi sa SAD-om odlični te kazao da dvije zemlje dobro surađuju na svim poljima. - Prijateljske veze između naših zemalja treba jačati i promicati u svim segmentima, posebno u sferi gospodarstva, rekao je Hajduković.

Osvrnuo se na svoj posjet državi Coloradu u veljači ove godine tijekom kojega je stekao uvid u razne mogućnosti suradnje, posebno gospodarske. Ustvrdio je kako je vrlo zadovoljan reputacijom koju Hrvatska uživa u Coloradu, ali i SAD-u općenito. Osvrnuo se i na sve veći broj turista iz SAD-a koji posjećuju Hrvatsku.

Rosenthal je zahvalio na prilici da posjeti Hrvatski sabor i razmjeni mišljenja o bitnim pitanjima za obje zemlje. Izrazio je želju da se veze između Colorada i Hrvatske, posebno one gospodarske, akademske i turističke još više osnaže i promoviraju. Svoj posjet Hrvatskoj i hrvatskom parlamentu smatra korakom u tom smjeru.

  Autor: Odbor za gospodarstvo/Služba za medije  


Priopćenja
Hrvatski sabor 2018. Pravne napomene
Impressum
Powered by iSite