Naslovnica
Naslovnica Naslovnica
Naslovna
Mapa weba
English

Kontakt:


Hrvatski sabor

Trg sv. Marka 6

10 000 Zagreb


Tel.: 01/45 69 222
e-mail:
mediji@sabor.hr 
         gradjani@sabor.hr

Predsjednik Hrvatskoga sabora
 
Priopćenja o aktivnostima
 
Priopćenja  
12. 8. 2018.
Čestitka predsjednika Sabora Jandrokovića Robertu Seligmanu u povodu osvajanja srebrne medalje na Europskom prvenstvu u gimnastici

Foto: Hina/EPAZagreb - Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković čestitao je hrvatskom gimnastičaru Robertu Seligmanu u povodu osvajanja srebrne medalje na Europskom prvenstvu u gimnastici u Glasgowu.

"Poštovani Roberte, srdačno Vam čestitam na osvojenoj srebrnoj medalji na Europskom prvenstvu u gimnastici. Svojim izvrsnim nastupom u finalu vježbe na konju s hvataljkama ostvarili ste sjajan uspjeh i hrvatskoj gimnastici donijeli vrijedno odličje, na radost i ponos svih nas u domovini.

Želim Vam puno uspjeha i sjajnih rezultata i na daljnjem sportskome putu!"

  Autor: Ured predsjednika Sabora  

Priopćenja  
11. 8. 2018.
Predsjednik Sabora Gordan Jandroković čestitao Sandri Perković na osvajanju zlatne medalje na Europskom prvenstvu u atletici
Zagreb - Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković čestitao je Sandri Perković na osvajanju zlatne medalje u bacanju diska na Europskom prvenstvu u atletici u Berlinu.
Priopćenja  
11. 8. 2018.
Čestitka predsjednika Sabora Jandrokovića braći Fantela na osvajanju naslova svjetskih prvaka na Svjetskom prvenstvu u jedrenju
Zagreb - Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković čestitao je braći Šimi i Mihovilu Fanteli na osvajanju zlatne medalje i naslova svjetskih prvaka u klasi 49er na Svjetskome prvenstvu u jedrenju u danskome Aarhusu.
Priopćenja  
10. 8. 2018.
Sućut predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića u povodu smrti novinara, urednika i publicista Zvonka Letice
Zagreb - Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je sućut obitelji preminuloga novinara, urednika i publicista Zvonka Letice.
Priopćenja  
5. 8. 2018.
Predsjednik Sabora Jandroković na obilježavanju Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja te 23. obljetnice vojno-redarstvene operacije "Oluja"
Knin - Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković sudjelovao je na svečanom obilježavanju Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja te 23. obljetnice Vojno-redarstvene operacije "Oluja" koje je počelo budnicom ulicama Knina u izvođenju orkestra Oružanih snaga RH.
Priopćenja  
5. 8. 2018.
Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković nazočio 303. Sinjskoj alci

Sinj - Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković u Sinju je nazočio 303. Sinjskoj alci, hrvatskoj viteškoj igri kojom se slavi pobjeda nad osmanskim osvajačima u bitci za Sinj  1715. godine. Uoči natjecanja za 303. Sinjsku alku predsjednik Sabora posjetio je svetište Gospe Sinjske te sudjelovao na tradicionalnom vojvodinu prijemu u Alkarskim dvorima gdje je domaćin državnome vrhu bio predsjednik Viteškog alkarskog društva Stipe Jukić.

Priopćenja  
4. 8. 2018.
Predsjednik Sabora Jandroković uputio čestitku u povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

Zagreb - Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je čestitku u povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja: „Svim Hrvaticama i Hrvatima i svim hrvatskim građanima u domovini i inozemstvu čestitam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja! 

Priopćenja  
4. 8. 2018.
Predsjednik Sabora Jandroković prisustvovao svečanom prijemu ratnih zapovjednika iz Domovinskog rata

Jandrokovic_Knin_Strmotic_Hina_150.jpgKnin - Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković prisustvovao je prijemu ratnih zapovjednika iz Domovinskog rata koji je u sklopu svečanog obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja te 23. obljetnice Vojno-redarstvene operacije "Oluja" održan na Kninskoj tvrđavi.

Priopćenja  
4. 8. 2018.
Sućut predsjednika Hrvatskoga sabora Gordana Jandrokovića u povodu smrti akademika Nedjeljka Fabrija
Zagreb -  Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je izraze sućuti obitelji preminuloga akademika Nedjeljka Fabrija.
Priopćenja  
4. 8. 2018.
Čestitka predsjednika Sabora Jandrokovića braći Sinković u povodu osvajanja zlatne medalje na Europskom prvenstvu u veslanju
foto: Hina/PRiredba studioZagreb - Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je čestitku braći Sinković u povodu osvajanja zlatne medalje na Europskom prvenstvu u veslanju.

RSS20
Hrvatski sabor 2018. Pravne napomene
Impressum
Powered by iSite