Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković nazoči na prvoj povijesnoj rukometnoj utakmici za osobe s invaliditetom Hrvatska - Italija

Sportska dvorana Trešnjevka, Zagreb

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković nazoči na prvoj povijesnoj rukometnoj utakmici za osobe s invaliditetom Hrvatska - Italija (prigodno obraćanje predsjednika Sabora i podjela medalja).

Prvu povijesnu rukometnu utakmicu osoba u invalidskim kolicima organizira Zagrebački rukometni savez u suradnji s Hrvatskim rukometnim savezom, pod pokroviteljstvom predsjednika Hrvatskoga sabora Gordana Jandrokovića. Organizatori ističu kako je prva povijesna rukometna utakmica osoba u invalidskim kolicima izvrstan primjer da se još jednom dokaže kako sport i rukomet nisu ograničeni na dob, spol ili tjelesno stanje osobe te kako je upravo rukomet sport za sve – sport bez granica. Utakmicom se želi pokrenuti aktivniji i prikladniji proces uključivanja u sport i rukomet osoba s invaliditetom, a ovaj će sportski događaj pružiti dodatnu potporu klubovima, kao i drugim sportovima da organiziraju slične sportske akcije. 
- otkazano -