Gordan Jandroković primio u oproštajni posjet veleposlanika Srbije Stanimira Vukićevića

Zagreb – Zastupnik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković primio je danas u oproštajni posjet veleposlanika Republike Srbije Stanimira Vukićevića.
 
Veleposlanik Vukićević istaknuo je očit napredak koji je ostvaren u našim odnosima i suradnju koja se ostvaruje na brojnim područjima. Zahvalio je na svoj podršci i pomoći koju Hrvatska pruža Srbiji na njezinu europskom putu. Iskazao je posebno zadovoljstvo što je u Hrvatskoj proveo četiri godine prepune ključnih događanja za našu zemlju, rekavši kako to hrabri i Srbiju da ustraje na svom putu europskih integracija. 
 
Gordan Jandroković zahvalio je veleposlaniku na korektnoj suradnji koja traje još od vremena kada je Jandroković bio ministar vanjskih i europskih poslova. Naglasio je kako je u interesu Hrvatske da se cijela regija europeizira jer je to jedini ključ za stabilizaciju, a Hrvatska će i dalje pružati potporu i pomoć svim zemljama iz regije na putu prema Europi. Konačno, zaželio je sve najbolje veleposlaniku Vukićeviću koji na svoj novi mandat odlazi u Bosnu i Hercegovinu. 

Author: Služba za medije