Nevenka Majdenić i članovi Odbora za izbor, imenovanja i upravne poslove boravili u službenom posjetu BIH

Sarajevo - Odbor za izbor, imenovanja i upravne poslove Hrvatskoga sabora boravio je u posjetu Zajedničkoj komisiji za administrativne poslove Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine 15. i 16. ožujka 2009. godine.

Na poziv Zajedničke komisije za administrativne poslove Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, članovi Odbora za izbor, imenovanja i upravne poslove Hrvatskoga sabora boravili su u radnom posjetu u Sarajevu. U sastavu Izaslanstva Odbora bili su: predsjednica Odbora za izbor, imenovanja i upravne poslove i voditeljica izaslanstva Nevenka Majdenić te članovi Odbora Krunoslav Markovinović, Zvonimir Puljić, Ivan Vučić, Nenad Stazić, Zdenko Franić i Nazif Memedi. 

Na radnom sastanku Zajedničke komisije za administrativne poslove Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine i Odbora za izbor, imenovanja i upravne poslove Hrvatskoga sabora razmijenjena su međusobna iskustva. Članovi Zajedničke komisije za administrativne poslove Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine upoznati su s nadležnostima i strukturom Odbora te je istaknuto da je Odbor matično radno tijelo u području radnih odnosa, plaća i drugih primanja dužnosnika. Međusobno su razmijenjena iskustva o svim pitanjima koja spadaju u nadležnost Odbora i u nadležnost Zajedničke komisije

Author: Služba za odnose s javnošću