Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio brzojav sućuti obitelji Tolić u povodu smrti komodora Ivice Tolića

Zagreb - Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je brzojav sućuti obitelji Tolić u povodu smrti komodora Ivice Tolića. U brzojavu stoji:

"Poštovana obitelji,

s tugom sam primio vijest da nas je naš dragi Ivica Tolić napustio. U ovom tužnom i bolnom trenutku za vašu obitelj zbog gubitka voljenog supruga i oca, primite izraze iskrene sućuti uime Hrvatskoga sabora i osobno.

Ivicu ćemo pamtiti po njegovom požrtvovnom doprinosu u Domovinskom ratu kada je svoju ljubav prema domovini dokazao u njezinoj obrani na brojnim teškim bojištima te po njegovoj poslijeratnoj uspješnoj karijeri u Hrvatskoj ratnoj mornarici gdje je svoje znanje i iskustvo spremno prenosio mlađim naraštajima. Pamtit ćemo i njegov politički angažman koji je uvijek bio za boljitak Hrvatske i promociju njezinih nacionalnih interesa.

Znam da će odlazak vašeg supruga i oca ostaviti fizičku prazninu u vašim životima, ali neka vam sjećanje na njega bude emotivni oslonac na daljnjem životnom putu.

Moje misli i molitve su uz vašu obitelj u ovom tužnom trenutku."