Zasjedanje Parlamentarne skupštine OESS-a, u organizaciji Hrvatskoga sabora, Dubrovnik, 7.-10. listopada 2011.

U Dubrovniku zatvoreno jesensko zasjedanje Parlamentarne skupštine OESS-a

Dubrovnik - U Dubrovniku je u nedjelju zatvoreno jesensko zasjedanje Parlamentarne skupštine OESS-a kojem je domaćin bio Hrvatski sabor. 
Više

Drugi dan parlamentarne konferencije OESS-a posvećen euroatlantskoj integraciji jugoistočne Europe

Dubrovnik - Drugi dan jesenskog zasjedanja Parlamentarne skupštine Organizacije za europsku sigurnost i suradnju otvoren je sjednicom s temom „Euroatlantska integracija jugoistočne Europe: izgledi za dovršetak projekta“.
Više

Vandoren: Sve zemlje jugoistočne Europe imaju perspektivu članstva

Dubrovnik - Sve zemlje jugoistočne Europe imaju perspektivu članstva u EU ako se pravilno pripreme i to će biti još jedan veliki izazov za Uniju u njezinu najbližem susjedstvu, rekao je voditelj Delegacije Europske unije u Hrvatskoj Paul Vandoren u subotu u Dubrovniku. 
Više

Luka Bebić: Skup OESS-a održava se u povijesnom trenutku

Dubrovnik - "Jesensko zasjedanje Parlamentarne skupštine Organizacije za europsku sigurnost i suradnju (PS OESS) održava se u povijesnom trenutku zbog činjenice da je Hrvatska završila pregovore i sprema se potpisati sporazum o punopravnom članstvu u EU", ocijenio je u petak u Dubrovniku predsjednik Hrvatskog sabora Luka Bebić koji je suorganizator i domaćin skupa. 
Više

Završen prvi dan Jesenskog zasjedanja Parlamentarne skupštine OESS-a u Dubrovniku

Dubrovnik - U Dubrovniku je započelo jesensko zasjedanje Parlamentarne skupštine Organizacije za europsku sigurnost i suradnju, kojem je domaćin Hrvatski sabor. Zasjedanju prisustvuje više od 200 parlamentarnih zastupnika iz 49 zemalja članica OESS-a.
Više

Luka Bebić i Tonino Picula najavili jesensko zasjedanje Parlamentarne skupštine OESS-a u Dubrovniku

Zagreb – Predsjednik Hrvatskoga sabora Luka Bebić i voditelj saborskog Izaslanstva u Parlamentarnoj skupštini Organizacije za europsku sigurnost i suradnju te potpredsjednik Parlamentarne skupštine Tonino Picula na zajedničkoj su konferenciji za medije izvijestili javnost o predstojećem zasjedanju PS OESS-a u Dubrovniku kome je Hrvatski sabor domaćin i suorganizator.
Više

Hrvatski sabor domaćin je jesenskog zasjedanja Parlamentarne skupštine OESS-a

Zagreb - Hrvatski sabor domaćin je jesenskog zasjedanja Parlamentarne skupštine Organizacije za europsku sigurnost i suradnju na kojem se očekuje više od 200 parlamentaraca iz 49 zemalja članica OESS-a. Zasjedanje će se održati u Dubrovniku od 7. do 10. listopada. 
Više