Potpredsjednik Sabora Batinić sudjelovao na predstavljanju Hrvatsko-korejskoga poslovnog kluba

Zagreb – Potpredsjednik Hrvatskoga sabora Milorad Batinić prisustvovao je jučer, kao izaslanik predsjednika Sabora Josipa Leke, svečanosti predstavljanja Hrvatsko-korejskoga poslovnog kluba čiji je cilj promicanje i unapređivanje gospodarske i ekonomske suradnje između Republike Hrvatske i Republike Koreje.  

Potpredsjednik Batinić pozdravio je inicijativu osnivanja Hrvatsko-korejskoga poslovnog kluba izrazivši pritom nadu da će dosadašnja dobra suradnja dviju zemalja postati još uspješnija, posebice na gospodarskom planu. - Samo očuvanjem postojećih dobrih poslovnih odnosa te posebice stvaranjem novih, i to zajedničkim poslovnim sastancima, zatim organizacijom poslovnih konferencija, tribina i foruma, ostvarit ćemo zajedničke ciljeve, a to je snažno i konkurentno gospodarstvo, lišeno barijera za investitore s jednostavnim procedurama za pokretanje poslovne aktivnosti i stabilnim poreznim sustavom, istaknuo je potpredsjednik Hrvatskoga sabora Batinić. 

Dodao je kako Koreja Hrvatskoj u mnogo toga u poslovnom smislu može biti istinski uzor i primjer kako vrlo uspješno kreirati poslovno okruženje koje je prijateljski usmjereno prema ulagačima te prema novim tehnologijama i idejama. - To značaj Hrvatsko-korejskog poslovnog kluba čini utoliko većim i važnijim. Klub će biti naš poligon za učenje i razigravanje poslovnih ideja, koje će, uvjeren sam, kako Klub bude rastao i bivao snažniji i same rezultirati konkretnim gospodarskim potezima, zaključio je potpredsjednik Sabora Batinić.
 

Autor: Služba za medije