Čestitka predsjednika Hrvatskoga sabora Gordana Jandrokovića za novu, 2019. godinu

Zagreb - Svim Hrvaticama i Hrvatima, svim građankama i građanima Republike Hrvatske u zemlji i inozemstvu čestitam novu, 2019. godinu uime Hrvatskoga sabora i osobno, uz želje da vam iduća godina donese sve najbolje u privatnom, obiteljskom i poslovnom životu.
 
Također, želim da nam ovi blagdanski dani budu dodatan poticaj da prihvatimo sve buduće izazove s optimizmom i odlučnošću te ih nastavimo rješavati u zajedništvu i solidarnosti kako bismo omogućili kvalitetan i dostojanstven život te što bolju budućnost svim našim sugrađanima. 
 
Hrvatski sabor, kao najviše predstavničko tijelo hrvatskih građana, nastavit će se odgovorno brinuti o interesima hrvatskih građana donoseći, u dijalogu i toleranciji, što kvalitetnije zakone. Svima nam je interes da razvijamo Hrvatsku kao prosperitetnu zemlju, stabilnih i snažnih institucija, s gospodarskim i demografskim rastom, uz osnaživanje društvene pravednosti i solidarnosti.
 
Svim Hrvaticama i Hrvatima, svim hrvatskim građankama i građanima i svima koji su izabrali Hrvatsku kao svoju domovinu želim sretnu novu, 2019. godinu!