Čestitka predsjednika Sabora Jandrokovića hrvatskoj vaterpolo reprezentaciji na osvojenoj zlatnoj medalji na Svjetskom vaterpolskom prvenstvu u Dohi

Zagreb – Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković uputio je čestitku hrvatskoj vaterpolo reprezentaciji na osvojenoj zlatnoj medalji na Svjetskom vaterpolskom prvenstvu u Dohi, u kojoj stoji: 

„Od srca čestitam hrvatskoj vaterpolo reprezentaciji na novom veličanstvenom uspjehu – osvajanju zlatne medalje na Svjetskom vaterpolskom prvenstvu u Dohi!

Hvala vam što ste najsjajnije svjetsko vaterpolsko odličje nakon sedam godina vratili u Hrvatsku i što ste svijet još jednom podsjetili kako je Hrvatska istinska vaterpolska velesila.

Ponovno ste potvrdili kako vaša generacija ima srca, sportske drskosti i vještine za najveće dosege. Sve ljubitelje sporta u Hrvatskoj opet ste učinili ponosnima, a mladim ljudima dali najzorniji primjer kako se predanost cilju, naporan rad i odricanje itekako mogu isplatiti.

Drage naše „barakude“, ispratili smo vas kao europske doprvake, a vraćate se kao najbolji na svijetu! Neka vas ista takva požrtvovnost, motiviranost te svijest o vlastitoj kvaliteti prate i ovog ljeta na Olimpijskim igrama u Parizu te nam u Domovinu ponovno donesete najsjajnije odličje!

S iskrenom željom da 2024. godina bude uistinu najveća u povijesti hrvatskog vaterpola, uime Hrvatskoga sabora i osobno još jednom najiskrenije čestitam svim igračima, stručnom stožeru na čelu s izbornikom Ivicom Tuckom i Hrvatskom vaterpolo savezu.“.