Čestitka predsjednika Sabora Jandrokovića plivaču Franku Grgiću na osvajanju naslova svjetskog juniorskog prvaka na 800 i 1500 metara slobodnim stilom na Svjetskom juniorskom prvenstvu u plivanju

Zagreb – Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković čestitao je mladom plivaču Franku Grgiću na osvajanju naslova svjetskog juniorskog prvaka na 800 i 1500 metara slobodnim stilom na Svjetskom juniorskom prvenstvu u plivanju.

"Poštovani Franko, od srca Vam čestitam uime Hrvatskoga sabora i osobno na uspjesima koje ste postigli na Svjetskom juniorskom prvenstvu u plivanju u Budimpešti, osvajanju naslova svjetskog juniorskog prvaka na 800 i 1500 metara slobodnim stilom, postigavši novi osobni, hrvatski, europski, odnosno svjetski rekord u ovim disciplinama. 
 
Vaše sjajno, dominantno plivanje tijekom cijelog natjecanja zasluženo Vas je dovelo do ovih uspjeha i osvojenih medalja. Ovi rezultati su dokaz Vašeg velikog plivačkog talenta, ali i požrtvovnosti, discipliniranosti, truda, zalaganja i motiviranosti.
 
Želim Vam puno uspjeha u budućim sportskim izazovima - i na radost i ponos svih nas u Hrvatskoj“.