Gordan Jandroković sastao se s veleposlanicom Francuske Republike Michèle Boccoz

Zagreb – Zastupnik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković sastao se s veleposlanicom Francuske Republike u Republici Hrvatskoj Michèle Boccoz. 

U prijateljskom ozračju razgovora Jandroković i Boccoz potvrdili su vrlo dobre odnose Hrvatskoga sabora s veleposlanstvom Francuske Republike, a Gordan Jandroković posebno je istaknuo potporu koju je Francuska tijekom posljednjih dvadeset godina pružala Hrvatskoj. Također je naglasio kako ćemo vrlo skoro, unutar Europske unije, postati dio zajednice istih vrijednosti u kojoj ćemo zasigurno pronaći područja od zajedničkog interesa. Jandroković je poseban naglasak tijekom razgovora stavio na jačanje gospodarske suradnje dviju zemalja, u kojoj najveću ulogu mogu odigrati konkretni projekti. 

Veleposlanica Boccoz izvijestila je o nedavnom posjetu izaslanstva francuske udruge MEDEF International, francuske udruge poslodavaca. Ovaj posjet, organiziran nekoliko mjeseci prije ulaska Hrvatske u EU, bio je prilika francuskim tvrtkama za dobivanje informacije o najnovijim kretanjima u hrvatskom poslovnom okruženju te da saznaju više o hrvatskim investicijskim planovima.

Gordan Jandroković izvijestio je veleposlanicu Boccoz o listi kandidata HDZ-a koji će 14. travnja 2013. pod geslom "HDZ – Hrvatski glas u Europi" ući u utakmicu za Europski parlament.
 

Autor: Služba za medije