Predsjednica Odbora za zdravstvo i socijalnu politiku Sabljar-Dračevac sudjelovala na manifestaciji „Nisi sama - hodaj s nama!"

Zagreb - Predsjednica Odbora za zdravstvo i socijalnu politiku i predsjednica skupine „Zastupnici u borbi protiv raka" u Hrvatskome saboru Renata Sabljar-Dračevac sudjelovala je u nedjelju na manifestaciji  „Nisi sama - hodaj s nama!" u organizaciji Udruge žena oboljelih i liječenih od raka Nismo same. Manifestacija je organizirana u sklopu Europskog tjedna mobilnosti s porukom da je svaki dan hoda u trajanju od pola sata važno za mentalno i tjelesno zdravlje.

Organizirana šetnja održana je užim centrom Zagreba, a sudionici su se kretali od Trga bana Josipa Jelačića preko Radićeve ulice, llirskog trga, Demetrove ulice, Mesničke i Ilice te natrag na Trg bana Josipa Jelačića. Saborskim zastupnicima i predstavnicima udruge manifestaciji su se pridružili i brojni građani.

Predsjednica Odbora za zdravstvo i socijalnu politiku izrazila je punu podršku ovoj hvalevrijednoj kampanji kojom se ukazuje kako je kretanje iznimno važna aktivnost za oboljele od karcinoma, ali i za zdravlje građana općenito.