Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio brzojav sućuti u povodu smrti bivše saborske zastupnice Ljubice Lalić

Zagreb – Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je brzojav sućuti u povodu smrti bivše saborske zastupnice Ljubice Lalić, u kojem stoji:

„Poštovana obitelji,

s tugom i žaljenjem primio sam vijest o odlasku bivše saborske zastupnice gospođe Ljubice Lalić. Uime Hrvatskoga sabora i osobno izražavam Vam iskrenu sućut i duboko suosjećanje.

Gospođa Lalić bila je prepoznatljivo lice Hrvatskoga sabora i Hrvatske seljačke stranke. U svoja dva saborska mandata od 2000. do 2008. godine istinski se i neumorno zalagala za svoju Slavoniju, ostajući dosljedna u svojim stavovima i držeći do osobnog integriteta.

Sjećam je se kao drage kolegice kraj koje sam sjedio u svom prvom saborskom mandatu. Imali smo vrle dobre i korektne odnose iako smo pripadali različitim političkim opcijama. Uvjeren sam kako su pozitivno mišljenje o kolegici Lalić imale i ostale kolegice i kolege koje su s njom radile i zbog toga ćemo u Hrvatskom saboru s ponosom nositi uspomenu na nju.

Još jednom, poštovana obitelji,  primite izraze iskrene sućuti.“.