Predsjednik Sabora Gordan Jandroković nazočio predstavljanju novog turističkog spota Karlovačke županije

Karlovac - Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković nazočio je premijernom predstavljanju novog turističkog spota Karlovačke županije koje je održano na povijesnom lokalitetu - u Starome gradu Dubovcu u Karlovcu. 

- Karlovačka županija najbrže je rastuća kontinentalna županija s preko 600 tisuća ostvarenih turističkih noćenja godišnje. To su najbolji rezultati na kontinentu, odmah iza Grada Zagreba. Mislim da će ovaj spot dodatno podići razinu vidljivosti Karlovačke županije, privući još veći broj gostiju. Posebno je bitno da i oni koji prolaze kroz ovu županiju, koji su do sada bili samo u tranzitu, da ostanu ovdje i vide sve prirodne, kulturne i sve ostale ljepote Karlovačke županije, istaknuo je predsjednik Sabora Jandroković u izjavi novinarima uoči programa predstavljanja novog turističkog spota Karlovačke županije.

Karlovački župan Damir Jelić naglasio je kako su u novome turističkome promotivnom spotu pod nazivom "In the Heart of Croatia" (U srcu Hrvatske), kojim obilježavaju novi korak u turističkoj promociji svoje županije, predstavljene bogate prirodne ljepote te kulturna i povijesna baština, kao i raznolikost zanimljivih turističkih događanja u Karlovačkoj županiji. 

Na predstavljanju su, među brojnim gostima, sudjelovali i ministar turizma Gari Cappelli te Ashley Colburn, poznata američka novinarka i producentica i autorica dokumentarnog filma o Hrvatskoj "WOW Croatia" koji je osvojio prestižnu nagradu Emmy.

Autor: Ured predsjednika Sabora