Predsjednik Sabora Gordan Jandroković otvorio u Saboru lokaciju za prikupljanje igračaka za djecu potresom pogođenih područja na Banovini

Zagreb - Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković otvorio je u Saboru novu lokaciju „Happycentar“ za prikupljanje igračaka za djecu potresom pogođenih područja na Banovini. 

Predsjednik Sabora Jandroković izrazio je čast i zadovoljstvo priključenjem Hrvatskog sabora hvalevrijednoj humanitarnoj akciji Saveza izviđača Hrvatske pod nazivom „HAPPYCENTAR – Igračke nove za mirnije snove“, postajući time jedna od 35 lokacija u Hrvatskoj gdje se prikupljaju nove igračke za djecu iz potresom pogođenih područja na Banovini. 

Tom prigodom, predsjednik Sabora Jandroković pridonio je akciji poklanjanjem svojeg dara - društvene igre 'Čovječe, ne ljuti se'. Pozdravio je još jednu kvalitetnu suradnju sa Savezom izviđača Hrvatske, s kojim je kao predsjednik Hrvatskog sabora surađivao i pri dolasku Betlehemskog svjetska u Sabor te pri podržavanju akcije pošumljavanja požarišta Dalmacije „Boranka“.

Ovom prigodom, predsjednik Sabora Jandroković pozvao je kolegice i kolege zastupnice i zastupnike Hrvatskog sabora, kao i zaposlenike Sabora, da se i sami osobno uključe svojim donacijama za djecu na ovoj lokaciji Happycentra.