Sućut predsjednika Hrvatskoga sabora Gordana Jandrokovića obitelji preminuloga Olivera Dragojevića

Zagreb - Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je izraze sućuti obitelji preminuloga Olivera Dragojevića. 

"Poštovana obitelji, s velikom sam tugom primio vijest o preranom odlasku našeg glazbenog velikana, gospodina Olivera Dragojevića. 

U više od pet desetljeća velike i jedinstvene karijere, gospodin Oliver Dragojević zadužio je cijelu hrvatsku kulturnu scenu i glazbeni svijet, a njegove pjesme svojom ljepotom i svevremenošću zauvijek će živjeti sa svima nama. 

Legenda hrvatske glazbe, gospodin Oliver Dragojević, uz osvojene najprestižnije festivalske i diskografske nagrade te koncerte koje je održao u najpoznatijim svjetskim dvoranama, ostavio je neizbrisiv trag u srcima milijuna ljudi svojom jedinstvenošću i jednostavnošću. 

Pamtit ćemo ga kao velikana koji je živio za glazbu i s glazbom, a tu ljepotu nesebično je cijeli svoj život dijelio sa svima nama, svojom publikom. „Galeb i ja“, "Cesarica", "Ako izgubim tebe" i tolike druge njegove pjesme osvojile su naša srca trajno. 

U ovim bolnim i teškim trenutcima za vašu obitelj, molim vas da uime Hrvatskoga sabora i moje osobno, primite izraze najiskrenije i duboke sućuti".
 

Autor: Ured predsjednika Sabora