Sućut predsjednika Hrvatskoga sabora Gordana Jandrokovića obitelji te kolegama preminule urednice i reporterke Tatjane Krajač

Zagreb - Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je izraze sućuti obitelji Krajač te redakciji Informativnog programa Nove TV u povodu smrti urednice i reporterke Tatjane Krajač.

„Poštovana obitelji, poštovani kolege Tatjane Krajač u redakciji Informativnog programa Nove TV, s tugom sam primio vijest o preranom odlasku naše cijenjene urednice i reporterke Tatjane Krajač. 

Svojim gotovo dva desetljeća dugim profesionalnim i predanim radom u političkom novinarstvu, koji je započela još u studentskim danima, ostavila je trajan i neizbrisiv trag u hrvatskome novinarstvu. 

Tatjanu ćemo zauvijek pamtiti kao vrsnu reporterku unutarnje politike i urednicu Informativnog programa Nove TV i ostati joj zahvalni na važnom doprinosu koji je dala političkom novinarstvu u Hrvatskoj. Nedostajat će nam svima njezina profesionalna i izvrsna reporterska javljanja i izvještaji, kao i televizijski dnevnici te emisije koje je urednički potpisivala.

U ovim teškim i tužnim trenutcima, poštovana obitelji, kolege i prijatelji preminule Tatjane Krajač, molim vas, primite izraze duboke i iskrene sućuti uime Hrvatskoga sabora i moje osobno ime".
 

Autor: Ured predsjednika Sabora