Sućut predsjednika Hrvatskoga sabora Gordana Jandrokovića u povodu smrti istaknutog košarkaškog trenera i bivšeg izbornika hrvatske reprezentacije Boška Božića

Zagreb - Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković, u povodu smrti istaknutog košarkaškog trenera i bivšeg izbornika hrvatske reprezentacije Boška Božića, uputio je izraze sućuti njegovoj obitelji.

"Poštovana obitelji, uime Hrvatskoga sabora i osobno ime upućujem vam najiskreniju sućut u povodu smrti gospodina Boška Božića. 

Gospodin Božić ostat će nam u neizbrisivom sjećanju kao legendarni hrvatski košarkaški trener i veliki sportski entuzijast, jedan od utemeljitelja Košarkaškog kluba Zagreb te bivši izbornik naše reprezentacije. Pamtit ćemo ga kao iznimnog trenera koji je svoj doprinos dao i u radu Hrvatske košarkaške akademije te u vođenju Udruge hrvatskih košarkaških trenera. U Hrvatskome saboru za njegov dugogodišnji predani rad ove godine dodijeljena mu je i Državna nagrada za sport Franjo Bučar za iznimna postignuća i doprinos za razvoj sporta u Hrvatskoj.

Primite još jednom, poštovana obitelji Božić, izraze duboke sućuti."

Autor: Ured predsjednika Sabora