Sućut predsjednika Sabora Jandrokovića obitelji hrvatske kazališne, televizijske i filmske glumice i pjevačice Sande Langerholz Miladinov

Zagreb - Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je brzojav sućuti obitelji hrvatske kazališne, televizijske i filmske glumice i pjevačice Sande Langerholz Miladinov u kojem stoji:

„Poštovana obitelji,
s iskrenom žalošću primio sam vijest o smrti gospođe Sande Langerholz Miladinov te Vam uime Hrvatskoga sabora i svoje osobno izražavam duboku sućut i iskreno suosjećanje.

Gospođa Langerholz Miladinov ostat će nam u pamćenju kao jedna od najdugovječnijih hrvatskih kazališnih, televizijskih i filmskih glumica te omiljenijih lica s pozornice i ekrana. Ostvarila je čitav niz vrhunskih uloga, a njezino glumačko umijeće i markantni glas osobito su očarali publiku u poznatom mjuziklu „Jalta, Jalta“ u kojem je prva utjelovila lik Nine Filipovne.

Zasluženo je primila brojna priznanja, od kojih su zasigurno neke od najznačajnijih nagrada „Vladimir Nazor“ te nagrada hrvatskoga glumišta za životno djelo. Poseban pečat karijeri bila je i titula prvakinje zagrebačkog kazališta „Komedija“ u kojem je ostvarila najveći broj svojih uloga. 
S divljenjem i poštovanjem sjećat će je se svi koji su uživali u njezinim jedinstvenim nastupima.

Poštovana obitelji, primite još jednom izraze iskrene sućuti.“.