Zastupnik Hrg sastao se sa sportašima s područja Koprivničko-križevačke županije

Zagreb - Zastupnik Branko Hrg primio je u petak mlade sportaše s područja Koprivničko-križevačke županije, dobitnike brojnih nacionalnih i međunarodnih nagrada te njihove trenere Dragu Palčića i Branka Zorka, peterostrukog olimpijca i višestrukog hrvatskog rekordera, Mladena Klasića, predsjednika Atletskog kluba Križevci, Tihomira Gudića, izvršnog predsjednika Kluba te Darka Vučića, načelnika Sektora za razvoj športa u Središnjem državnom uredu za sport. 

Na prijmu za sportaše sudjelovao je i potpredsjednik Hrvatskoga sabora akademik Željko Reiner koji je pohvalio vrhunska postignuća mladih sportaša te istaknuo kako su ostvareni rezultati odraz velikog truda, odricanja i uloženog vremena. Predsjednik Atletskog kluba Klasić zahvalio je domaćinima na pozivu u Hrvatski sabor i istaknuo kako je to jako dobar poticaj mladim sportašima s čijim postignućima javnost nije dovoljno upoznata.

U nastavku se razgovaralo o izgradnji atletske staze čija se realizacija očekuje 2019. godine čime bi se križevačkim sportašima omogućilo lakše treniranje u njihovom gradu.
 

Autor: Klub zastupnika HDS-a, HSLS-a i HDSSB-a